sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Roy Wood$ [CAN]

OVO Sound-artistens första solokonsert på svensk mark

Kanadensiska Roy Wood$ är en av stjärnorna på Drakes label OVO Sound. Tillsammans med bland andra Drake, PartyNextDoor, Majid Jordan och dvsn är Roy Wood$ en stark startspelare i team OVO. Drama (feat. Drake) blev en världshit (med över 117 miljoner streams vid skrivande stund) och debutalbumet Say Less från december är en succé. Och i sommar får vi se Roy Wood$ i Sverige den 18 juni på Kägelbanan!

Vi lever i en OVO-värld – det är bara att acceptera. Ledda av världens största urbana artist just nu, Drake, är OVO Sound det mest intressanta skivbolaget just nu. När detta skickas ut har dvsn precis landat i Sverige – för en helt slutsåld konsert på Debaser Strand i Stockholm. Nyligen gjorde både Majid Jordan och PartyNextDoor bejublade konserter i Sverige, framför tusentals fans.

Nu är det dags för Roy Wood$.

Med låtar som Drama (feat. Drake), Get You Good, Down Girl och Say Less från skivan med samma namn, är Roy Wood$ en av de hetaste artisterna från OVO just nu.

Vi ser fram emot sommaren och att få välkomna Roy Wood$ till Sverige för hans första solokonsert på svensk mark!


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för ändringar.