sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Humor

Så funkar det – The show!

En faktabaserad humorshow med Anders & Måns

Södra Teatern väljer att stänga ned Stora Scen mars ut på grund av det rådande läget. Detta betyder i sin tur att föreställningarna med ”Anders och Måns – Så funkar det” kommer att  flyttas. Vi ber om ursäkt för kort varsel och vad det innebär för er besökare. Föreställningarna kommer flyttas till nya datum i juni enligt nedan:

18/3->10/6 19:00

19/3->11/6 19:30

20/3->12/6 19:30

21/3->13/6 16:00 & 19:30

22/3->14/6 14:00 & 18:oo

Köpt biljett gäller och tiderna för föreställningarna är desamma. Ni behöver alltså inte tänka på att skaffa nya biljetter. Skulle de nya datumen ej passa går det bra att göra återköp till och med den 18/4.

För hjälp med återköp eller andra frågor kontakta: biljettkassan@sodrateatern.com

Kan din katt få dig att bli en sämre bilförare? Påverkar solglasögon din moral och vilka är nackdelarna med centraldammsugare?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv och hört dom i radio och sedan två år tillbaka i succépodden ”Så funkar det i P1”. Våren 2020 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se.

Skicka in din fråga till showen: fraga@andersochmans.com

”Det är verkligen hög tid att fakta kring småvitt, kräldjur och pannloben kläs i kostym och ställs på en scen.”

Om Anders & Måns
Komikerduon Anders & Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dem i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl. Sedan två år tillbaka gör de succépodden ”Så funkar det i P1”.

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen.

Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp Triangeln.