Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Sanne & Sharareh / Rosh & Jakobs

Två radarpar som förgyller din sommarkväll

Två kvinnliga DJ-duos turas om att höja torsdagsstämningen!

Sanne Alexandra & Sharareh Sophia:

Sanne & Sharareh, är designers, musikmanager respektive stylist. Med många olika erfarenheter så har de nu gått ihop och startat DJ-duon Sanne & Sharareh, och under det år de varit aktiva har de redan hunnit med en Sverigeturné. Detta blir en kväll utöver det vanliga, där det kommer bjudas på hiphop, R’n’B och house. Deras dansanta, popströsslade taktfasta danspärlor är fullspäckade av stämningshöjande arrangemang och uptempo beats som gör det fullkomligt omöjligt att inte bli helt fysiskt drabbad.

Rosh & Jakobs:

Rosh & Jakobs består av Roshy Hoss och Cornelia Jakobs som båda är aktiva inom musik på olika håll. För en tid sedan insåg de att deras talanger inom musik, festskapande och crowd pleasing borde slås ihop för det perfekta dansgolvet, och här är de. Tjejerna spelar flitigt med stor genremix och slänger även in lite vocals då och då under sina spelningar. Ledordet  är ”pure energy”. Ett sjukt röj är att vänta med andra ord!

Bordsbokningförfrågningar (inomhus) tas emot via champagnebaren@sodrateatern.com