sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Sasha Sloan

Konsert och AW med växande stjärna

Skönsjungande Sasha Sloan kommer till Stockholm för en unik spelning på Södra Bar 10 maj! Sloans debutsingel “Ready Yet” från 2017 har idag nått över 23 miljoner streams på Spotify och hiten ”Normal” har hyllats av Billboard och CLASH. 10 maj spelar hon på Södra Bar med fri entré!

Stjärnskottet från Boston började som låtskrivare och har redan hunnit skriva låtar åt storstjärnor som Charli XCX, Camila Cabello, Tinashe och Steve Aoki. Sen hon släppte sin debut-EP “sad girl” under 2018 har hennes karriär varit minst sagt framgångsrik. Sloan har samarbetat med Kygo och ODESZA och släppt sin andra EP “Loser” som innehåller hitlåtarna “Older”, “Faking It” och “The Only”.

Med sin lugna röst och ärliga texter skapar Sloan melankolisk pop med en sårbarhet som berör på djupet, något som har bidragit till att hon etablerat sig som en “Artist to watch”. Sasha Sloan är en växande stjärna på musikhimlen som har visat att hon är här för att stanna.

Markera Sloan i kalendern för snart gör hon en efterlängtad spelning svensk mark. Fredag den 10 maj genomförs spelningen på Södra Bar och det är dessutom gratis inträde – vi ses där!

OSA HÄR

Besök hemsidaBesök på Facebook