sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

SASSY 009

Musikundret till Sverige

Sassy 009 började som en trio, de debuterade 2017 med EP:n Do You Mind som prisades högt av internationella tastemakers som Pitchfork och Guardian. Tidigare i år slutade två av medlemmarna och kvar blev Sunniva Lindgaard som utgör soloprojektet Sassy 009.

Lindgaard beskriver sin musik som ”elektronisk, symfonisk, poetisk och hypnotiserande”, vilket fångar helheten av hennes musikprojekt. Hennes sound och röst är både sårbar och glädjefull – det är en plats där ambivalens, drömpop, elektronica och konstruerad klubbmusik möts och skapar en ny musikform.

Sassy 009 har återuppstått med en ny identitet och med ett sound som hypnotiserar både hjärna och dansgolv. Hennes liveshow är något exceptionellt, du fångas in i en värld av beats, rytmer och puls.

Den 21 november besöker Sunniva Lindgaard och Sassy 009 Södra Bar, Stockholm, för första gången.

“Hands-in-the-air jam that will leave you riding high on an endorphin rush by the time it’s done.”Pitchfork

“If you’re in need of a soundtrack to your summer crush – or just a song to have a summer crush on – consider Sassy 009”Guardian

“Hypnotic electronic pop”Dazed