sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Satellite Stories [FIN]

Finlands hyllade indiekungar

Finlands största och bästa indieband återvänder till Stockholm!

Satellite Stories albumdebuterade med Phrases To Break The Ice 2012 gick allting i raketfart. Med draghjälp av Slow Magics remix på bandets singel Siren, som gick upp som etta på Hype Machine, drog Satellite Stories inte bara ut på sin första Europaturné, de sålde även ut en turné i Japan.

För att inte tappa momentum följde Satellite Stories snabbt upp debuten med sitt andra album Pine Trails 2013 och sen dess har allting fortsatt att peka konstant uppåt för bandet.

Spolar vi fram till nutid har Satellite Stories över 40 miljoner streams i ryggen och då de kommer till Stockholm i april kommer de att vara aktuella med sitt fjärde album, som spelats in både på hemmaplan i Finland och i New York.

“Looking for the next Two Door Cinema Club? Go to Finland.” – NME

Support:
DISKOPUNK – Stockholmsbaserade Diskopunk debuterade 2016 och har med sina tre släppta singlar redan hunnit kamma hem över 7 miljoner streams på Spotify. Hänsynslösa danshits, ren punknerv och med den beryktade frontmannen Antonio America i spetsen gör Diskopunk till ett av Sveriges mest omsusade liveakter.

CAT PRINCESS – Cat Princess spelar 80-talsinspirerad rymdpop som inte lämnar någon stillasittande. De bildades i Uppsala i januari 2016 av de fem medlemmarna Isabelle Friberg, Robin Åberg, Nils Krång, Robert Lanneborn och Victor Klint. Under våren släppte de två singlar som spreds på bloggar och radiostationer från Sydamerika till Japan.


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för eventuella ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.