sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Selma & Gustaf

Bandet är tillbaka på live-scenen och med ny singel

Denna konsert är flyttad, nytt datum är 13 mars 2021. Köpt biljett gäller. För frågor kontakta Tickster på  support@tickster.se.

Selma & Gustaf har som många andra band legat i träda under 2020 och drömt om att få spela live. Nu mot årets slut börjar det äntligen ljusna och bandet är inte bara tillbaka på live-scenen utan släpper även ny musik.

 Den 6 november kommer singeln ”Cadillac”, det första smakprovet från deras kommande album.

“Vi är så sjukt glada över att få släppa Cadillac. Den betyder mycket för oss och representerar en helt ny men urgammal sida av vår musik. Den handlar om att stå i en Cadillac med armarna rakt ut och låtsas att man flyger. Vi har längtat så otroligt mycket efter att få spela igen och få visa vårat nya material. Kylan står i vägen för att slå ut armarna och flyga i en Cadillac men det är ack så likt att göra samma sak på anrika Södra Teatern!” säger Selma & Gustaf.