sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Selma & Gustaf

Selma & Gustaf har en lång gemensam historia av att skapa musik tillsammans. De har släppt album och turnerat i såväl Europa som norden. Under 2021 har deras ljudbild vuxit från en mer jordnära americana till att innefatta såväl synthesizers som trumpads, även om den organiska basen stadigt utgör grunden. Den 11 november kommer de till Södra Teatern för en spelning och med sig har de flertalet nya singlar, däribland ”Lady” och ”Rooftop”. Biljetterna släpps den 28 september klockan 10:00.

– Det har gått väldigt lång tid sedan vi kunde göra ett ordentligt gig och även om vi såklart spenderat mycket tid i studion tillsammans för att få klart ny musik känns det helt fantastiskt att äntligen stå på scen och möta en publik. Att det sedan är vackra Södra Teatern gör inte saken sämre, hälsar Selma & Gustaf.

På scen: 
Selma Edenståhlsång
Gustaf Johnssonsång, gitarr
Calle Embretsénbas, synth
Viktor Rasimus-Ekkeyboard, gitarr, kör
Emil Thurelltrummor, synth