sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Sono Unica presenterar Dan Andrei [ROU]

En musikalisk resa inom dansant underground

De minimalistiska eskapaderna inom housemusiken fortsätter. Sono Unica återvänder till Södra Bar i samarbete med Södra Teatern, och presenterar stolt – Dan Andrei.

Dan Andrei [a:rpia:r]
Placerad i toppen med en armada av rumänska avantgardistiska artister, är Dan Andrei en uppfriskande skur på housemusikens lekplats. Med många släpp bakom sig – och ett albumsläpp på en av världens mest erkända house-etiketter [a:rpia:r] – tar han med sig sitt eklektiska ljud till den mest krävande publiken på t.ex. Sunwaves, Concrete, Robert Johnson, Dommune Tokyo och Club der Visionaere.
Även om housemusiken är kärnan i hans uppsättningar, är han inte influerad av Dan house. Istället kommer inspirationen från rock och hiphop, soul, funk och trip hop. För första gången i kontakt med svensk mark – Dan Andrei.

Albol (Sono Unica)
En känslomässig pärla av elektronisk musik med själ – dynamiskt skapad av Albol. Vi kan vänta oss ett genomarbetat framförande kryddat med en dos av tryckpunkter för hjärtat. Denna duo leder oss förföriskt under uppvärmningen med sin unika musikaliska personlighet.