sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Spiderdogs

Stans fetaste hip hop-klubb!

När Klubb Spiderdogs startade för nio år sen blev det en vitamininjektion för hip hop med liveband i Sverige. Under fem säsonger gästades husbandet Spiderdogs av kända svenska hip hop-akter som t.ex. Timbuktu, Ison & Fille och Looptroop Rockers. I september kom vi tillbaka efter flera års uppehåll och till säsongsfinalen den 26:e november har vi bokat vår första internationella gäst: MC Melodee från Amsterdam!

OBS: SHOWTIME PRICK KL. 23!
(Inträde 100 spänn innan kl 22)

MC Melodee släppte debut-mixtapet Check Out Melodee 2012. Sen dess har hon turnerat i USA, Europa, Asien, Afrika och samarbetat med artister som Mac Miller, Smiff n Wessum, Illa J och svenska projektet FAM med bl.a. Cleo, Kristin Amparo och Etzia.

MC Melodee har ett klassiskt, avslappnat flow och ett old school-sound som hon blandar med nya influenser på senaste skivan Passport Pimpin (2016). Hon har gjort det till sitt signum att spela in musikvideos från sina resor i världen, som fått miljontals spelningar på Youtube.

Vi vill att Klubb Spiderdogs ska vara en mötesplats för hip hop i Stockholm och ett tillfälle för MCs att träffas och rappa tillsammans. Säsongsfinalen inleds med en Open Mic där alla rappare, sångare och dansare är välkomna. Husbandet spelar live-instrumentaler och Dirty Jens (Sjukstugan) är host!

Yxmördarn inleder kvällen med svensk hip hop och efter showen tar DJ Ney Ney över med hip hop och dancehall för dansgolvet.

Sprid ordet och hjälp oss skapa en oförglömlig kväll!

Klubb Spiderdogs görs med stöd av Musikverket.

kk_liten


Med reservation för eventuella ändringar.