sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Stay Shoreline 2 år!

LIVE: Sylvester Schlegel (The Ark)

Med anledning av terrordådet 7 april ställdes den planerade tvåårsfesten in, men nu tar vi nya tag igen. Den 6 maj sluter vi upp, sjunger “Ja må skräckgöllisarna leva” och firar Stay Shoreline 2 år i Södra bar!

Stay Shoreline med frontfigurerna Henric de la Cour och Into har blivit en av Stockholms mest omtalade- och klubbar, fyller två år. Detta firas självklart med ett stort födelsedagskalas i Södra bar den 6 maj med celebert besök!

Sylvester Schlegel, tidigare trummis i The Ark, gästar tvåårskalaset tillsammans med ett gäng andra (än så länge hemliga) artister. I dj-båset står självklart Henric de la Cour & Into, men även Tess Törner och Wilhelm Tengdahl.

“Tvååringar anses allmänt vara ganska jobbiga, de är trotsiga och har dåligt omdöme och det gäller även för Stay Shoreline ”Vi kommer självklart fortsätta att göra livet lite halvsurt för nattklubbschefen Martin Johansson och slänga in en hel del olika överraskningar både på scenen och i DJ-båset”, säger Henric de la Cour och Into.

Stay Shoreline är klubben med ett dansgolv där det regnar glitter, skvätter teaterblod och utbryter kaos till sjuttiotalspunk, åttiotalsgoth, nittiotalsindie, 00-talselectro och tiotalstrap. Stay Shoreline är den enda klubb där ingen behöver skrika ”spela SHORELINE” till dj:n för den spelas varje gång.

Klubben startades 2014 av rockikonen och sångaren i Yvonne – Henric de la Cour och Into som en hyllning till Broder Daniels klassiska låt. Duon hade tidigare drivit den nihilistiska klubben Rock Mot Svinen i källaren på Bröderna Olsson men ville skapa något större och röjigare, och så föddes Stay Shoreline. Klubben är en av Södra teaterns mest omtalade och välbesökta klubbar och kända musiker och profiler står i kö för att antingen få framföra den ikoniska låten eller vara en ”knapptryckare” bland dem Kite, bob bund, Ola Salo, Kitok, Dregen, Markus Krunegård och kanske den mest oväntade Samuel Fröler från teveserien Skärgårdsdoktorn.

”Jag ser fram emot denna kväll med skräckblandad förtjusning. Och har tagit in både extra personal och extra städ. Det tog två timmar att enbart städa upp efter en simpel pressfotografering, men jag förlåter dem alltid. Det gör man alltid med två underbara skräckgöllisrockare”, säger nattklubbschefen Martin Johansson som kvällen till ära har gett duon fria händer att både bloda och glittra till hans alter ego ”Miss Inga”.

 


Med reservation för ändringar.