sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Steele

Releasefest för nya EP:n

Steele som i höstas debuterade med singeln Fade och senast i januari släppte sin debut-EP Opium är nu tillbaka med helt nytt material redo att framföras för första gången.

Tisdagen den 27:e september har det nya svenska stjärnskottet sin releasefest här hos oss på Kägelbanan i samband med släppet av hennes andra EP Hiraeth, som offentliggörs den 23:e september.

Under 2016 har Steele blivit internationellt uppmärksammad för sin mörka cinematiska popmusik i bland annat Rolling Stone Magazine som lyft fram artisten i tre olika nummer, senast i augusti med en hyllande recension och förstaplacering av musikvideon till singeln Follow, som släpptes under sommaren. Med den nyvunna titeln ”Sweden’s dark princess of pop” (musikbloggen When The Horn Blows) är Steele redo att inta scenen 19.30 den 27:e september.