sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert / Mosebacketerrassen

Stefan Sundström på Mosebacketerrassen

Efter hösten och vinterns hyllade soloturné plockar Stefan Sundström ihop sitt band och gör en serie exklusiva sommarspelningar

Stefan Sundström sällar sig till en skara artister som börjat göra sin allra bästa musik på tröskeln till 60 år” skriver legendariska musikjournalisten Jan Gradvall i Dagens Industri om nya albumet “Domedagspredikan“. En hyllning som han avslutde med att dela ut toppbetyget 4 av 5.

Under hösten och vintern har Stefan Sundström solospelat i Sverige och Norge. Men nu väntar ett nytt äventyr, han plockar ihop ett band och gör en serie exklusiva sommarspelningar.

Bandet består av: Ola Nyström (gitarr), Nicke Ström (bas), Martin Emtenäs (trummor) och Martin Hederos (piano).

“Ska bli kul att rocka lite, det kan bli lite deppigt till slut att fara runt ensam. Dom här lirarna är handplockade och optiskt sorterade av mej. Garanterat närodlade toppmusiker! Polare helt enkelt.” , säger Stefan Sundström och utvecklar:

Ola Nyström har jag spelat tillsammans med sen 1985. Nikke Ström har jag länge velat göra en platta med, han har så skönt groove i sitt baslir. Martin Emtenäs är ju naturjournalist egentligen, biolog och jävligt kunnig miljökille. När jag upptäckte att han var en jävel på trummor så var det självklart att han skulle va med. Jag vill jobba med polare. Och Martin Hederos– what can I say, han är ju den Nordiska Skogsjazzens kung!!

Bandet är döpt till “Bo Kashis Orkester”, för vi är en unik sammansättning av mikrobiom. Våra bakterier samverkar som den värsta Bokashikompost.

Vi ska infektera Sverige i sommar med garanterat organiska mjölksyrebakterier, folkhälsan till gagn!”

Inför ditt besök på Södra Teatern

Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.