sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Sthlm Americana 2019

Tillbaka större än någonsin!

Sthlm Americana återvänder för tredje gången till Södra Teatern & Mosebacke den 15 juni 2019.

Vi har sedan starten velat bjuda in till en festival som vi själva inte hade velat missa, men som tidigare bara gått att hitta i den amerikanska södern: En typiskt familjär historia där högkvalitativ musik står i centrum av gemenskapen.

Mottagandet av förra årets festival var över all förväntan, och vi tackar för förtroendet genom att utöka med ytterligare en scen till i år.

Läs mer här: Succéfestivalen Sthlm Americana tillbaka 2019 – större än någonsin!

Förutom att vi får fortsätta presentera konserter under bar himmel på Mosebacketerrassen och i Södra Bar, öppnar vi även dörrarna till Kägelbanan – Södra Teaterns största konsertlokal.

Tidigare festivaler har besökts av artister som Jason Isbell & the 400 Unit, John Moreland, Lindi Ortega, Colter Wall,  Dylan leBlanc, Christian Kjellvander,  Whitney Rose och The Handsome Family. Den 15 juni 2019 besöks vi av:

Son Volt (US)
Justin Townes Earle (US)
Ryan Bingham (US)
Lucy Dacus (US)
Low Cut Connie (US)
Dawn Landes (US)
Daniel Romano (US)
Bror Gunnar Jansson
Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb
Paul Cauthen (US)
Kristofer Åström
Michaela Anne (US)
Vilma Flood
David Ritschard
Worry Dolls (UK)
Bergen
The Legendary Schack. Shakers (US)
The Reputations (US)


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen

Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Besök på Facebook


Med reservation för ändringar. Presenteras i samarbete med Northern Trail

OBS!
• 18-årsgräns gäller på Sthlm Americana. I målsmans sällskap, det vill säga förälder eller laglig förmynadre, gäller 13-årsgräns.
• Northern Trail och Södra Teatern reserverar sig för eventuella ändringar kring artist-lineup. Biljetter säljs till festivalen, ej för enskilda artister. Därför återlöses ej biljetter vid förändringar i lineup eller spelschema på festivalen.
• Krockar i spelschemat kommer att inträffa. En biljett till festivalen innebär inte att man kan se alla artister på lineup.
• De mindre scenerna har begränsad kapacitet, på dessa spelningar gäller först till kvarn.

Vad kostar en biljett?
Ett ordinarie festivalpass till Sthlm Americana 2019 kostar 1090 kronor.
• Är man snabb säljer vi ett begränsat antal “Early Bird”-biljetter till först 790 kronor och sedan ytterligare två nivåer på 890 kronor samt 990 kronor.