sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Dans / Klubb / Performance

Stockholm Burlesque Festival

Spektakulär, #genderf**g, glittrande och utsökt extravaganza

Fräulein Frauke och John-Paul Bichard är stolta att presentera: The 7th International Stockholm Burlesque Festival!

”Smörgåsbord of Sin” – en spektakulär, #genderf**g, glittrande, utsökt extravaganza med “crème de la crème” av internationella burleskstjärnor!

Välkomna till ett av Europas största och mest överdådiga burleskevents: omistliga Stockholm Burlesque Festival! En helg full av fest och föreställningar introducerandes klassisk- och neo-burlesk, boylesque, drag, dans, live music, komedi, kabaret och performancekonst från fantastiska soloartister, hänförande duos och spektakulära trupper från tolv länder!

Vi är extremt glada att kunna presentera Kitten´n Lou, två av världens största burleskartister med en “Nr 1”-titel från 21CenturtBurlesque 2016. Lou är the “Reigning King of Boylesque/Mr Exotic World 2017” – första gången NÅGONSIN som en titel har gått till en Drag King!

Ansluter gör våra headliners Chris Harder, “boylesque superstar” från New York och Joe Black, helgens magiska konferencier plus en fantastisk cast med över 30 artister!

Fredag den 13 oktober bjuder vi in till Moonlight Sonata. En elegant och spektakulär afton i en av Sveriges vackraste lokaler, Södra Teatern. Det här är en exklusiv sittande teaterföreställning med mingel, pop up-uppträdande och dans efteråt i Södra Bar.

Showen startar kl 20.00!


Med reservation för ändringar.