sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Awa Manneh aktiverar Stockholms mest legendariska musikscen

Den 21 & 22 november bjuder Södra Teatern in till en intim middag med livemusik av Awa Manneh på en av landets mest legendariska musikscener – Mosebacke Etablissement.

“Intim middag med …” är ett koncept där publiken får tillfälle att möta artister lite närmare i Mosebacke Etablissements anrika miljö. Tidigare har bland andra Kaah, Moa Lignell och Tom Levin stått på scenen, den här gången är det Awa Manneh som bjuder middagsgästerna på två magiska konsertkvällar.

Mycket tack vare Hasse & Tages Mosebacke Monarki och Cornelis Vreeswijks mytomspunna viskvällar på Mosebacke har Södra Teatern och Mosebacke Etablissement blivit synonymt med svensk nöjes- och musiktradition.

– Våra intima middagar är ett sätt för oss att bygga vidare på det stolta arv som vår restaurang Mosebacke Etablissement bär på. Och att kunna ge middagsgäster konserter utan extra kostnad är fantastiskt, säger Ingmari Pagenkemper, vd och konstnärlig ledare.

Awa Manneh debuterade på den svenska musikscenen i början av 2000-talet med låtar som Hip Hop Ballad och Behind Schedule (Can I get a witness). Åren efter fylldes med turnerande och både internationella och svenska kollaborationer samtidigt som hon producerade för andra. Nu, efter några år borta från rampljuset, är hon tillbaka på Mosebackes scen, där hon känner sig hemma, och bjuder på två magiska kvällar.

Konsertkvällarna är inte belagda med entréavgift, men däremot garanteras endast middagsgäster sittplats. Boka bord i matsalen från kl 19.00 och framåt för att ta del av framträdandet. Separat biljett krävs ej. Bokning i Cornelisrummet samt middagssittningen klockan 17.00 innefattar inte middagskonsert.