sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Bob Hund & Lisa Ekdahl till nya Mosebacke­terrassen

I sommar gästar Sveriges bästa liveband och en av våra största och mest mytomspunna artister Södra Teaterns nyrenoverade Mosebacketerrassen.

Snart är renoveringen av sommarstockholms mest givna destination klar – i slutet av april öppnar Södra Teaterns Mosebacketerrassen och inleder då en ny säsong full av konserter, mat och dryck med Stockholms bästa utsikt.

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 26 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten.

De senaste tre åren har Bob Hund växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden. Höstens spelningar i Sverige 2018 var alla slutsålda och i vår släpps deras nionde album ”0–100” (Adrian Recordings). Den 19 juni intar de Mosebacketerrassen.

Läs mer här – biljettsläpp måndag den 25 mars klockan 10.00.

Om några veckor åker Lisa Ekdahl ut på sin jubileumsturné ”Vem Vet 25” för att hylla sin debut och att hennes tidlösa klassiker “Vem Vet” fyller just 25 år. Nu kan vi även meddela att firandet fortsätter in i sommaren – den 11 augusti gör Lisa en konsert under bar sommarhimmel på Mosebacketerrassen.

Läs mer här – biljettsläpp måndag den 25 mars klockan 10.00.

Sedan tidigare är det även klart att favoriterna Linnea Henriksson (den 7 september) och Emil Jensen (den 19 augusti) gör varsin sommarkonsert på Mosebacketerrassens scen.