sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Cirkusmania på Södran

Djurisk akrobatik och ordlösa utflykter i mäktiga ljudlandskap – se Fauna, en del av Cirkusmania 2017, på Södra Teatern.

Cirkusen har erövrat en stor, hängiven och ständigt växande publik, och samtidigt bildar nu en ung generation begåvningar nya kompanier. I ett unikt tillfälle visar fyra nybakade kompanier varsin föreställning runt om i Storstockholm. Det blir en ypperlig chans att få inblick i cirkusens kreativa bredd. Fyra kvällar, fyra helt olika föreställningar på fyra olika platser.

I samband med den internationella cirkusmässan Subcase, som äger rum i Subtopia, Botkyrka, presenteras fyra föreställningar på Hangaren Subtopia, Södra Teatern, Estrad i Södertälje respektive Dieselverkstaden i Nacka. Gemensamt för kompanierna är att de är unga, från olika delar av världen, nyutbildade och att de relativt nyligen tagit steget ut för att möta sin publik.

Den 15 november gästar Fauna Södra Teatern – en ny nycirkusgrupp som kombinerar akrobatik med levande musik. De har turnerat med några av världens främsta nycirkusgrupper, bland annat kanadensiska 7 Fingers och Gravity & Other Myths från Australien.

I föreställningen tar Faunas medlemmar fram det djuriska i sig och bjuder på ett lekfullt och vackert sätt på akrobatisk nycirkus på högsta nivå. En föreställning lika vacker som livet självt. Faunas medlemmar kommer från spridda delar av världen. Med på scenen är även gitarristen och ljudkonstnären Geordie Little, som serverar mäktiga ljudlandskap.

 Köp biljett till Fauna