sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Cornelis Vreeswijk hyllas med karaoke

Cornelis största fan Paulina Nyström leder hyllningskväll och karaoke på Mosebacke Etablissement den 3 oktober.

För att hylla Cornelis Vreeswijk, hans musik och poesi bjuder Södra Teaterns restaurang Mosebacke Etablissement in till Corneliskaraoke den 3 oktober. Det är 30 år sedan han gick bort och i augusti skulle Cornelis ha fyllt 80 år.

Kvällens värdinna Paulina Nyström upptäckte skalden genom hennes mamma Benita.

– Det började med att min mamma spelade Turistens klagan när jag var liten. Sedan var jag fast. De senaste åren har jag faktiskt lyssnat väldigt mycket på Cornelis, säger hon till Alltomstockholm.se.

Paulina hävdar att hon kan alla Cornelis låtar och kommer själv att sjunga. Många som redan har bokat kommer att ta med sig olika instrument för att krydda karaoken lite extra. Boka in höstens trevligaste tisdagskväll nu!

Karaoken börjar klockan 19.00. Boka bord från klockan 18.00 för att delta. Vi kan endast garantera sittplats för middagsgäster. Bordsbokning sker via mejl – skriv till bordsbokning@sodrateatern.com med rubriken ”Corneliskaraoke” – eller webben.

Läs hela intervjun med Paulina Nyström här.