sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Ett år till val – gör din röst hörd

#politisktmeddelande är ett demokratiprojekt där Södra Teatern låter alla säga vad de tycker till Sveriges politiker.

Med #politisktmeddelande vill Södra Teatern, ett år innan valet, låta Stockholmarna komma till tals och skicka ett budskap till landets politiker. Tidigare i år genomfördes det sociala experimentet #offentligtmeddelande där vemsomhelst hade möjlighet att skicka ett personligt meddelande till vem som helst. Totalt 300 personliga, roliga och tänkvärda meddelanden har därför synts på elskåp och husväggar under våren och tidig höst.

– Nu byter vi fokus en aning och ger Stockholmarna möjlighet att tala till politikerna i stället. Vi fortsätter på så sätt vårt demokratiprojekt, som startades under våren, vilket känns spännande och högst relevant. Vi tror på ett öppet samhälle där alla kan göra sin röst hörd och vill därför fortsätta att överlåta reklamplatser till allmänheten, deklarerar Johanna Carlberg, marknadschef på Södra Teatern.

Budskapen kommer att affischeras på cirka 50 elskåp och husväggar på Södermalm under hösten.