sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

5 X Petter på Mosebacke­terrassen

– Jag lovar att det kommer bli fem, alldeles unika kvällar, hälsar Petter.

I år är det 20 år sedan Petter släppte sitt debutalbum Mitt sjätte sinne. Sedan dess har det blivit nio skivor till, böcker, flertalet föreläsningar och otaliga konserter. 2018 inleddes med nya singeln Toppen av ett berg som är ett samarbete med Madi Banja, och just nu är Petter högaktuell med låten En grej i taget som han gör tillsammans med Mapei.

I slutet av augusti tar Petter över Mosebacketerrassen tillsammans med ett gäng hemliga gäster för att sammanfatta sina 20 år som artist och textförfattare, genom att bjuda på fem kvällar i rad den 22 – 26 augusti. Respektive kväll bjuder på olika resor genom Petters 20-åriga karriär där första kvällen tar avstamp i nuet och den sista gör en tidsvurpa tillbaka till året då allt började.

– Det är nästan overkligt att ta in att jag varit igång i över 20 år, men jag kan ändå konstatera att jag har min roligaste period i livet just nu. Lyxen att få göra ny musik tillsammans med flertalet av Sveriges främsta artister är så sjukt roligt och spännande och att ta över Mosebacketerrassen fem kvällar på raken är helt galet. Att spela under bar himmel, ”hemma på min gata i stan”, nya och gamla låtar, tillsammans, med än så länge hemliga gäster, är min present till alla som älskar att gå på konserter. Jag lovar att det kommer bli fem, alldeles unika kvällar. Hoppas vi ses!, hälsar Petter.

Biljettsläpp måndag den 7 maj, klockan 10.00

Petter x 5 på Mosebacketerrassen
Onsdag 22 augusti: 2017 – 2018
Torsdag 23 augusti: 2016
Fredag 24 augusti: 2011 – 2015
Lördag 25 augusti: 2004 – 2010
Söndag 26 augusti: 1998 – 2003