sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Filip Adamo ny nöjesansvarig för Södra Teatern

– Att klubba på Södra Teatern är veckans roligaste kväll. Tillsammans med våra klubbarrangörer skapar vi en schysst stämning som känns lika avslappnad som på en hemmafest, säger Filip Adamo.

Under ledning av Södra Teaterns nya nöjesansvarige Filip Adamo blir Min Stora Sorg nattklubbsdiva medan Dolores Haze styr hemmafesten, Gelato Sthlm blandar smutsiga edits med grooviga guldkorn, Hip Hop Karaoke fortsätter ge nya rapstjärnor en scen och New Black hittar nytt hem för unika klubbkonceptet La Yoût.

Nöjesentreprenören Filip Adamo, med ett förflutet i musikindustrin, arrangerar i dag konserter, skapar events och är en av tre eldsjälar bakom den omtalade och hyllade Teatern under bron i Hornstull. Nu tar han sig an Södra Teatern och börjar med att presentera en klubbvår utan dess like.

– Stockholm har några få klassiska institutioner som de flesta av stans invånare känner till; Södra Teatern är en av dem. Att ges möjligheten att få vara med och forma utbudet där är lite “nypa-sig-i-armen”-läge, säger Filip Adamo.

Nattklubbverksamheten på Södra Teatern kommer i vår att koncentreras till Södra Bar och Kristallen på våning tre. Med start fredagen den 8 februari kommer både gamla och nya favoriter höja nivån på Stockholms nattliv.

– Jag är stolt och otroligt glad över att få välkomna nya favoriter som Min Stora Sorg och Dolores Haze som får sina egna klubbar – Klubb La Reina & Broken Hearts Club. Dessutom La Yoût och Gelato Sthlm som kommer att få oss att krama svetten ur tishan medan Soul Shake är soulklubben vi alltid velat gå på, men aldrig hittat, säger Filip om vårens nykomlingar.

Gamla klubbfavoriter som fortsätter på Södra Teatern är Klubb Fuldans, Hip Hop Karaoke, Bangers’n’Mash och Mosquito & Barracuda. Premiären för 2019 års klubbar på Södra Teatern står lifestyle-märket New Black för med klubben La Yoût den 8 februari.

– Att klubba på Södra Teatern är veckans roligaste kväll. Tillsammans med våra klubbarrangörer skapar vi en schysst stämning som känns lika avslappnad som på en hemmafest. Det blir helt enkelt en klubbcocktail lika smarrig som den i baren, lovar Filip Adamo.

Se hela klubbvåren på Södran här.

Foto: Lina Adamo