sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Fredrik Bergman ny restaurangchef på Mosebacke

Fredrik Bergman tar över som restaurangchef efter Frida Hammarström.

38-åriga Fredrik Bergman har arbetat i Södra Teaterns restaurang Mosebacke Etablissement som hovmästare i snart två år och många av våra gäster känner igen honom väl.

Nu tar han över rodret som restaurangchef efter Frida Hammarström, som går vidare mot nya äventyr.

– Det känns superkul att få det här förtroendet! Vi är ett supergäng i restaurangen och jag ser fram mot att arbeta tillsammans, säger Fredrik Bergman.

Under hösten gick restaurangen med i nätverket Hållbara Restauranger och mycket har redan gjorts. Ett enkelt beslut, men effektivt ur en hållbarhetssynpunkt, var att sluta med sugrör i drinkarna.

– Vi fortsätter lära oss och arbetar vidare med vår hållbarhetscoach Amanda Hederen. Det är ett spännande jobb! Att vara en mer hållbar restaurang och samtidigt kunna ge den bästa servicen och fantastiska smakupplevelser är del av vårt ständiga arbete.

Nu startar vi upp ett nytt år på Mosebacke, först med brunch (13/1), sedan lunch (15/1) och à la carte (17/1). Några av våra medarbetare i restaurangen börjar nu studera och Fredrik letar efter nya kollegor.

– Södra Teatern och Mosebacke är ett häftigt ställe med så mycket historia och kultur i väggarna. Maten är fantastisk och allt på scenerna är spännande, men det bästa med att jobba här är nog ändå gemenskapen. Vi tycker väldigt mycket om varandra och har roligt när vi arbetar tillsammans.

Jobba med oss!