sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Gastrogasmisk höst & vinter på Mosebacke Etablissement

Det här får du inte missa!

Södra Teaterns restaurang Mosebacke Etablissement bjuder in till en ny säsong med värme, gastrogasmer och musik. Här är några av våra tips.

 

Nya à la carte-favoriter

Nu hittar ni ett gäng nya och spännande rätter på Mosebackes à la carte-meny!  Till exempel spetskål med gulbetor, tryffel & grädde – dinkel, en råg- & svampotto med champinjoner – och specialrätten löjrom från Kalix med brioche, rödlök, dill, citron & smetana.

Bubbelbrunch & bossa nova

SIP, SIP, HURRAY – FINALLY SATURDAY! Lördagsbrunchen på Mosebacke har blivit extra bubblig. Läs mer här.

Winemakers Dinner med viner från Laroche

Den 31 oktober bjuder vi in till en exklusiv Winemakers Dinner på Mosebacke Etablissement. Middagen specialkomponeras för att kombineras med vita Chablis-viner från Laroche.

En drömkväll för alla mat- och vinälskare!

Läs mer & boka bord

Svenska pop-quizet– alltid med hemlig gästartist

Swedish Music Hall of Fame och skivbutiken Pet Sounds är tillbaka på Södran för en andra säsong av Svenska Pop-quizet – ett lyxigt musikquiz, helt och hållet inriktat på svensk populärmusik. Alltid med en hemlig gästartist!

Sätt samman ett lag med dina mest musiknördiga kompisar och kom och tävla med oss på Mosebacke Etablissement!

Läs mer & boka bord

Julbord med finstämda klanger på Mosebacke

Den 29 november till och med den 16 december dukas Mosebacke Etablissements dignande julbord upp. Julens läckerheter ackompanjeras av sköna klanger från vår barpianist och särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter. Välkomna!

Läs mer & boka bord

Nyårsfest & skaldjursbonanza!

Nyår 2018 på Södra Teatern firas med exklusiv skaldjursbonanza, champagne i mängder och extravagant förströelse, toppat av ett sensationellt tolvslagsfirande – allt med Stockholms bästa utsikt som kuliss.

Säkra nyårsfirandet