sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Grandmaster Flash återvänder till Södra Teatern

Hiphop-pionjären Grandmaster Flash från South Bronx återvänder till Södra Teatern med sin populära show “Hip hop, People, Places & Things”.

I november förra året fylldes Kägelbanan till brädden när legendaren Grandmaster Flash gästade Södra Teatern och bjöd på ett ordentligt block party à la South Bronx.

Några månader senare spelade han för ett lika slutsålt Trädgår’n i Göteborg.

Världens första DJ-stjärna, mixmästaren, hiphopfadern – kärt barn har många namn och Grandmaster Flash är stolt över dem alla. Det var inte bara hiphop som han var med och skapade, utan han lyckades förändra hela musikhistorien. Flash vågade sätta händerna på vinylskivorna och lärde sig manipulera dem som om de vore ett instrument i sig.

I höst kommer Grandmaster Flash tillbaka till Södra Teatern för ett enda Sverigebesök. Den 7 september fyller vi Kägelbanan igen och legendaren bjuder på en, om möjligt, ännu bättre show.

Biljetterna släpps fredag den 6 april, klockan 10.00.