sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Indiansommar med sting på Södra Teatern

Vass endagsfestival, soulig Gadd och PK-klubb med udd – så förlänger Södran sommaren.

På Södra Teatern tar sommaren inte slut i första taget. Så länge solen skiner och det är varmt håller alla utebarer öppet.

September inleds med att sommarens fantastiska konsertserie avslutas med en vacker soul-nedgång. Det blir också Metal-festival på Kägelbanan och politiskt korrekt stå upp på Stora Scen med Clara Henry och Cissi Wallin.

Räkna med goda vibrationer när Sveriges soulkung Eric Gadd  avslutar sommaren på Mosebacketerrassen den 1 september. Om sedan festivalabstinensen kommer smygande rekommenderas att bege sig till Kägelbanan den 30 september för heavy metal thunder på endagsfestivalen Heavy Metal Action Night med bland annat brittiska Girlschool och Linköpingsbandet Mindeless Sinner på scen.

En helt ny humorklubb ser också sin första dager i september då bloggdrottningen Clara Henry och komikern Cissi Wallin med gäster, intar Stora Scen den 14:e.

Läs mer om PK-Klubben här