sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Jobba med oss!

Nu söker vi serveringspersonal och bartenders till Södra Teatern Mosebacke Etablissement! 

På Södran får du vara med att utveckla en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap. Nu söker vi en medarbetare till vår servis med start omgående.

2016 renoverades vår restaurang Mosebacke Etablissement och nytt matkoncept med ”vegetarisk comfort food” lanserades. Vi serverar lunch, middag och brunch i en ombonad miljö. Sedan hösten 2017 är vi också medlemmar i nätverket Hållbara Restauranger och arbetar aktivt för att göra vår verksamhet mer hållbar.

Läs mer om Mosebacke Etablissement och Hållbara Restauranger här

Du som söker:

Det är meriterande om du har:

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event. Se Södrans program här.

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och värdesätta att jobba i en kulturmiljö. Då vi har över 500 programpunkter på ett år vill vi att alla medarbetare ska ha god insikt i vad som händer i vårt hus.

Vill du jobba med oss som servitris/servitör? Varmt välkommen med din ansökan till restaurangchef Fredrik Bergmanfredrik.bergman@sodrateatern.com.

HEJ DU SOM KAN BLANDA DRINKAR & ÄR SNÄLL –klicka här.