sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Klara Radio sätter ramarna

Radiokollektivet Klara Radio gör fjärde upplagan av Made By, dragdrottningen Claudia Sniffer klubbar och franska ballroomartisten Kiddy Smile gör sitt första Sverigebesök – allt på Södra Teatern i november.

Det har nu blivit dags för den fjärde upplagan av Made By, ett koncept som tagits fram i samarbete mellan Pistonhead Foundation och Luger.

Made By bjuder in ett antal utvalda kreatörer för att kollektivt skapa tillfällen helt och hållet kurerade utifrån deras fantasier. Den här gången är det radiokollektivet Klara Radio som får ta över Södra Teatern och sätta ramarna för en klubbkväll i hela huset. Mer information om kvällens artister och dj:s presenteras här.

Kiddy Smile

I samarbete med Monstera, Institut Français de Suède, Bureau export och Klubb Ouch! flyger vi in franska ballroomartisten och queerikonen Kiddy Smile till Stockholm för första gången den 10 november. Kiddy Smile uppträder live i Södra Bar (våning 3) och backas upp av Panik Disco & NevaDeelay som ställer till med kaos med en grym blandning av tropical bass, urban, house, disco med mera.

Claudia Sniffers Veranda

Samma kväll intar dragdrottningen Claudia Sniffer Södra Teaterns restaurang Mosebacke Etablissement (våning 1) när middagstid går mot natt. Tillsammans med Therese Nilsson spelar Claudia Sniffer sexiga beats och bjuder på rajtantajtan. Läs mer här.

“Ni minns väl Pride? Nä, knappt jag heller. Men har ett svagt minne av att det var rajtantajtan från början till slut, så kom, kom, kom everybody”, hälsar Claudia Sniffer.

Fler klubbar i november

Decades

Decades

Martin Bentancourt, även känd som DJ Bentan, intar Södra Teatern för att dj:a hela kvällen lång. Med sig har han all den musik du hört genom åren i hans prisvinnande radioshow vid Sveriges Radio. En kväll med härliga drinkar, remixes och kärlek i luften. Den 3 november, Södra Bar (våning 3).

Hip Hop Karaoke

Hip Hop Karaoke

Hip Hop Karaoke är klubben där vi rappar till våra favoritartister och dansar sönder Södra Bar en gång i månaden. Den 16 november, Södra Bar (våning 3).

Klubb Fuldans

Klubb Fuldans

Från att ha dykt upp sporadiskt i klubbkalendern på Södran har Klubb Fuldans under hösten blivit en återkommande publiksuccé i restaurangen Mosebacke Etablissement. På Klubb Fuldans dansas det vilt tillsammans med DJ Kola och DJ Digerdöden som bjuder på de hetaste hitsen från i dag och förr. Den 16 november, Mosebacke Etablissement (våning 1).

Dujaviba

Dujaviba

När Dujavibas resident-dj:s Bill, Manfred och Patrik styr klubb i Mosebacke Etablissement är det mäktiga basar och snärtiga hattar som gäller. Alla med pumpande puls välkomnas till en dunderkväll. Den 3 & 30 november, Mosebacke Etablissement (våning 1).

Bounce Back

Bounce back

Bounce Back är klubben för dig som gillar future beats, trap, r’n’b och bailee funk! Med bara några upplagor har Bounce Back blivit ett namn på klubbhimlen att både räkna med och längta till. Värdarna Caffe & Molly bokar bara det bästa av Stockholms dj:s och har ett fokus på the youth och framtiden. Den 23 november, Mosebacke Etablissement (våning 1).