sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Konserter på Södran under granen

Ge musikälskaren en oförglömlig kväll på Sveriges äldsta aktiva teater. Här är åtta riktigt bra julklappstips.

Eivør

Eivør är den färöiska sångerskan, låtskrivaren och musikern vars trollbindande stämma gjorts alltmer hörd på sistone. Utöver tio soloalbum har hon på senare år även bjudits in till att komponera material och bidra med sång till soundtrack för såväl större filmer som serier.
KÄGELBANAN 7/3

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern Eivor

Maia Hirasawa

Förra året firade Maia Hirasawa tio år som artist. Hon har sedan debuten varit en självklar del av det svenska men även det japanska musiklivet och pendlat mellan de två länderna. Hennes lekfulla, självklara melodier och egna röst har tilltalat många och hon sjunger numera på tre språk; engelska, svenska och japanska.
STORA SCEN 29/3

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern Maia Hirasawa

Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wij – en av landets främsta berättare – ger två konserter på Stora Scen i det avskalade format som många av hans största fans tycker passar honom allra bäst.
STORA SCEN 12 & 13/4

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern Tomas Andersson Wij

Tech N9ne [USA]

I februari drar hiphopvärldens flitigast turnerande artist Tech N9ne till Stockholm. En taggad rapstjärna som utan tvekan kommer se till att bjuda på en förstklassig show!
KÄGELBANAN 12/2

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern Tech N9ne

Low [USA]

Amerikanska indierockbandet och slowcorens grundare Low återvänder till Sverige med två årsfärska EP:s.
KÄGELBANAN 14/2

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern Low

TEITUR [FRO]

Teitur debuterade år 2003 med klassikern Poetry & Aeroplanes. Med tiden har Teiturs konstnärliga ambitionsnivå stigit och nya I Want To Be Kind är inget undantag.

STORA SCEN 25/2

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern Teitur

GZA/THE GENIUS [USA]

GZA/The Genius (Wu-Tang Clan) återvänder till Stockholm och ställer sig på Kägelbanans scen uppbackad av DJ Symphony för att riva av material från sitt kultförklarade album Liquid Swords (1995) samt ge smakprov från nya albumet Dark Matter.
KÄGELBANAN 2/3

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern GZA/The Genius Wu Tang Clan

MAPEI

I somras fick vi ett smakprov från Mapei när hon gjorde comeback på utsålda Smash fest och dessutom gästade giganterna Diplo och Mark Ronson på Silk City-singeln Feel About You. En av landets starkaste r ‘n’ b-röster gjorde med andra ord en storslagen återentré som nu följs upp av fyra spelningar i Sverige och Danmark.
KÄGELBANAN 8/3

Läs mer & köp biljett här

 

Julklappstips Södra Teatern Mapei