sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Marina Grönqvist tillträder som ny försäljningschef på Södra teatern.

”Möten & Event” på Mosebacke fortsätter att växa!

“Det känns så roligt att få vara tillbaka i en anrik miljö i centrala Stockholm, och här på Södra Teatern finns alla möjligheter! Allt från bröllop och företagsfester, till föreläsningar inne på själva teatern. Jag är så taggad för detta uppdrag!” säger Marina.

2003 började Marina jobba på Nalen som restaurangchef för att sedan gå över till event- och konferensbokning med tydlig inriktning mot försäljning av möten och events. Efter nästan tio år på Nalen var det dags för Marina att fortsätta sin karriärs-resa. 2012 var hon med och öppnade Clarion Arlanda och har sedan dess jobbat som Sales Manager inom Nordic Choice Hotels i centrala Stockholm. Med sin gedigna erfarenhet av möten och events är hon nu redo för sin nästa utmaning; Södra Teatern.

“Vi är så glada och stolta över att Marina börjat hos oss. Ett lyft för Möten & Event och en positiv kraft i huset.” säger Samuel Laulajainen, VD Södra Teatern.