sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Mosebacke har fått ny köksmästare!

Möt Kenneth Jonsson, ny köksmästare på Mosebacke 

”Det är en dröm att som kock få jobba under rubriken Djävulskap och dekadens i ett hus fyllt av historia och kultur. Min vision är att även matkulturen ska få en självklar plats i denna kulturinstitution. Jag brinner för den enkla och trovärdiga maten men jag ger oss också tid att hitta vår väg.” Säger Kenneth.

Kenneth är en specialist på att skapa unika kreationer men har även en stor erfarenhet av stora evenemang. Hans kulinariska medvetenhet har skapats av tiden på Körunda hotell och konferens och som kökschef på Mässrestauranger. Som en bonus har Kenneth även enorm expertis kring havets läckerheter som han tar med sig från tiden på Wedholms fisk. 

”Jag tycker att det är roligt att vi har hittar en köksmästare som är musikintresserad och jag tror att hans mat kommer att passar våra gäster.”  Säger Södra teaterns VD Samuel Laulajainen.