sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Mosebacke söker kock till à la carte

Tack vare vår framgång söker vi nu ännu mer personal till vårt grymma team!

Södra Teatern och Mosebacke är Stockholm äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla.
Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Mosebacke Etablissement har ett nyrenoverat öppet kök, en nyrenoverad matsal, Stockholms bästa utsikt och ett matkoncept bestående av ”vegetarisk comfort food”.

2018 listades Mosebacke Etablissement för första gången i White Guide.

Mosebacke Etablissement nykomlig i Wihte Guide

Restaurangen har cirka 150 platser inomhus och en mycket välbesökt uteservering under sommarhalvåret. Vi serverar lunch, middag och brunch i en ombonad bistromiljö.

Tack vare vår framgång söker vi nu ännu mer personal:

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet, relevant utbildning och ett stort intresse för vegetarisk matlagning.

Du vill samarbeta med härliga kollegor, är intresserad av att utvecklas hos oss och har en positiv attityd. Du kan jobba kvällar och helger. Du är självständig, kreativ och tar egna initiativ. Du klarar ett högt tempo utan att kompromissa med service, kvalitet och noggrannhet.

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer och att du i det här fallet identifierar dig som kvinna.

Välkommen med din ansökan till kökschef Håkan Hederstedt, hakan.hederstedt@sodrateatern.com.