sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Njut dig genom påsken!

Södran ger en påsk full av hopp om kärlek, bubbelbrunch och en jäkla massa bra klubbar.

Unna dig en bubbelbrunch och livemusik. Gå på en internationell tap dance festival. Hylla nya stjärnskott och stilbildande gitarrister på Guitar Peoples Prize. Eller gå på någon av påskens alla feta klubbar!

Se restaurangens öppettider här

BRUNCH
Påskafton och påskdagen dukar vi upp vår dignande brunchbuffé i Mosebacke Etablissement, med rätter av både klassiskt och modernt snitt.
Du hittar allt från kallskuret, pannkakor, nygräddade våfflor och varmrätter till ostar med marmelad och en mängd olika sallader. Särskild plats bereder vi åt våra vegetariska läckerheter.

Livemusik
Påskafton sjunger Deise Andrade bossa nova. Påskdagen framför Robert Mehmet Ikiz med gäster jazz.

Bokningsbara sittningar är klockan 11.00, 11.30, 13.30 och 14.00. Sittningstiden är två timmar.

PÅ SCEN
Stor gala med Guitar People’s prize på Kägelbanan 28 mars, Sveriges mest framgångsrika sleezeband Crashdïet på långfredagen och Stockholms international tap dance festival på påskdagen.

 

KLUBBAR

CLICK – inte din basic singelfest
SKÄRTORSDAG 29 MARS | SÖDRA BAR

Klubben CLICK återuppstår like a certain someone på skärtorsdagen. Årets klubb för kärlek och hook ups, men utan stelheten i din basic “singelfest”.

Hymn <3 Roskilde festival
SKÄRTORSDAG 29 MARS | MOSEBACKE ETABLISSEMENT

Musimagasinet HYMN bjuder in till Roskilde Festival-förfest på Södra Teatern! MANKIND spelar live med explosivt gig, Festivalpodden kör ett specialdj-set med festivalhits och vi festar som om Roskildefestivalen redan dragit igång!

B▲B▲ SONIC
LÅNGFREDAG 30 MARS | SÖDRA BAR

På långfredagen är det dags för en legendarisk påskfest och vi tar med oss riktiga superfavoriter på resan till Blåkulla. De lovar att bjuda på en riktig påskindiesmäll detta Baba Sonics sjuttonde och sista år som Stockholms äldsta popklubb!

OLDIES
LÅNGFREDAG 30 MARS | MOSEBACKE ETABLISSEMENT

Med fokus på tidig jamaicansk musikkultur som rivig hets-ska, hjärtskärande mördar-rocksteady och ruff tuff boss reggae tillför Bangarang Hi-Fi klubben OLDIES ett unikt element i klubbnatten som ingen annan kan matcha. Allt självklart på sjutums vinyl från 60-talet utan pardon.

Kösten & Bullen
PÅSKAFTON 31 MARS | SÖDRA BAR

Kösten & Bullen – radarparet som som senast arbetat som nöjeschefer på Kåken – har DJ:at och haft klubbar på samtliga stora nattklubbar i Stockholm.

De gör nu deras debut på Södra Teatern! Med en mix av disco, pop, r’n’b och hiphop ser de till att kroppen hålls i dans hela kvällen.

MOSQUITO & BARRACUDA
Klubben mellan korall och betong!

Mosquito & Barracuda välkomnar dig till Stockholms varmaste fest! Uncle Eric, Thomas Gylling & Dj Erykah bjuder på rytmer från strand och gata

Alltid minst två dansgolv, alltid minst två barer och alltid öppet till klockan 03.00!
Vi blir 800 pers och du är hedersgäst!

Teckmantel V Release

Kom och förfesta inför Teckmantels 5e festival med oss!

Teckmantel är en lågbudget microfestival med hög kreativitet i idylliska omgivningar utanför Borlänge.
Försläppsbiljetter till festivalen under kvällen.

BETWEEN 20-21 JULY WE’RE HITTING UP A FOLKPARK WITH I D E A L SURROUNDINGS