sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Ny föreställning med Emil Jensen

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar- och vinterprat i radio, är Emil Jensen tillbaka i höst med nytt album och ny föreställning.

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar- och vinterprat i radio, är Emil Jensen tillbaka i höst med nytt album och ny föreställning med titeln En gemensam galning.

– Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen.

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning. Föreställningen En gemensam galning som spelas 17 gånger i höst innefattar hela tio kvällar på Södra Teatern i Stockholm. Albumet med samma namn släpps den 26 oktober.

Läs mer och köp biljett