sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Nya nöjeschefer på Södra Teatern

Scocco & Grape blåser nytt liv i Södermalms klubbliv! Södra Teatern inleder det nya året med att presentera två nya nöjeschefer, Stella Scocco och Stina Grape. I samband med detta presenteras även Edvin Endre som kreativt ansvarig för Champagnebaren. Den 24 januari öppnas dörrarna till klubbverksamhetens nysatsning efter ett kortare uppehåll och besökarna kommer bjudas på en klubbkväll fylld med musik av olika genrer.

Stina Grape har flerårig erfarenhet från den populära nattklubben Yaki-Da i Göteborg där hon arbetade som nattklubbschef. I januari 2019 lämnade hon klubben och flyttade till Stockholm för jobb på kommunikationsbyrån Ibeyostudio där hon idag arbetar som projektledare.

– Efter mina tre år på Yaki-Da var jag helt säker på att jag hade gjort mina år som klubbchef. När jag fick frågan om att vara med och bygga upp Södra Teatern blev det dock svårt att tacka nej. Det finns en otrolig potential i huset och det känns verkligen roligt att få möjligheten att vara med och skapa någonting nytt där. Stockholm behöver en plats som Södra Teatern och vi ska göra vårt allra bästa för att skapa en rolig, dynamisk och inkluderande mötesplats, säger Stina Grape.

Stella Scocco har en bakgrund som restaurangchef på Carousel och Folkbaren. Närmast har hon jobbat som nöjeschef på stockholmsprisnominerade Misshumasshu och Moon Motel. Vid sidan om klubbandet studerar hon även juridik.

– Det känns roligt och på samma gång helt bisarrt att ta över ett så stort kulturhus! Vi kommer fokusera mycket på att respektera institutionen Södra Teatern och all dess historia. Samtidigt måste kultur vara i konstant rörelse för att fortsätta vara relevant. Precis där mellan pionjärer och kulturarvs-beskyddare tänker jag att Södra Teatern ska vara. Ambitionen är att skapa något helt unikt i Stockholm, där gammalt möter nytt. Jag tror personligen mycket på kontraster, säger Stella Scocco.

Edvin Endre har det kreativa ansvaret för Champagnebaren på Södra Teatern och blir därmed ansvarig för en intimare mötesplats med Stockholms bästa utsikt.

Information och öppettider
Klubbverksamheten kommer vara öppen fredagar och lördagar från klockan 23:00-03:00.
Matsalen och barerna kommer hållas öppna som vanligt från 17:00.

Premiär: Fredag 24 januari

För ytterligare information vänligen kontakta charlotta@ibeyostudio.se