sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Nytt uppdrag för Stockholmsikonen Ingmari Pagenkemper

Södra Teaterns vd och konstnärliga ledare Ingmari Pagenkemper lämnar sitt uppdrag efter nästan fem år.

Augusti 2013 tillträdde Ingmari Pagenkemper som vd och konstnärlig ledare på Södra Teatern. Redan innan hon tillträdde räknades Ingmari som en av Sveriges mest rutinerade nöjespampar. Hon kom direkt från vd-posten på Hamburger Börs och hade dessförinnan basat på både Berns och gamla Lydmar.

Ingmari stoltserar bland annat med utnämningarna “Årets nöjesförbättrare” och “Månadens stockholmare”. Under fem fantastiska år på toppen av Katarinaberget har hon vänt röda siffror till svarta, satt Mosebackes vegetariska comfort food på kartan, gjort Södrans midsomrar till fester för alla som välkomnar alla och visat sig vara extremhögerns värsta mardröm.

Listan kan göras lång och längre kommer den att bli. Till hösten säger Södra Teatern hej då till sin grymma boss lady och önskar all lycka till när hon tar sig an Cirkus.

– Det Ingmari gör för både Stockholms kultur- och nattliv och för sina medarbetare är en bragd utan dess like. Tack för allt du har gjort för Södran och stort grattis Cirkus!, Johanna Carlberg, marknads- och kommunikationschef på Södra Teatern.