sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

(O)traditionell midsommar med Miss Inga

Sommaren på Södra Teatern kickas igång på allvar med stångresning, allsång, trerättersmeny och fiskdamm när Martin “Miss Inga” Johansson och Ingmari “Helga” Pagenkemper leder midsommarfirandet.

Fredag den 22 juni klockan 12.00 börjar Stockholms mesta och bästa midsommarfirande. På Mosebacketerrassen – med utsikt över Gamla Stan, Djurgården och Stockholm inlopp – axlar Södrans egen tyskbördiga vd Ingmari “Helga” Pagenkemper ansvaret för midsommarstång och allt som tillhör. Traditionsenligt gör hon det tillsammans med långtida vapendragaren och vassa dragshowartisten Martin “Miss Inga” Johansson.

– Det här blir nog sista gången som jag plockar fram mitt midsommar-alter ego Helga och står ut med Miss Ingas kärleksfulla förolämpningar på Mosebacketerrassen. Det blir en oförglömlig midsommar kan jag lova, säger Ingmari Pagenkemper.

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och firar kärlek, jämställdhet, frihet och community året runt. Midsommarfirandet har något för alla och gamla som unga, traditionalister, barnfamiljer, södermalmshipsters och pensionärer är varmt välkomna att delta. Vi handplockar de bästa inslagen från det klassiska svenska midsommarfirandet och lägger till en oväntad twist.

Efter ringdans, fiskdamm och allsång fortsätter festen med klubbar i både Södra Bar och Mosebacke Etablissement.

Hålltider Mosebacketerrassen:
Klockan 12.00: Fiskdamm och smyckning av midsommarstång
Klockan 14.00: Resning av midsommarstång och dans
Ingen åldersgräns, fri entré.

Trerätters midsommarmeny i Mosebacke Etablissement
• 12.00–14.00 • 14.30–16.30 • 17.00–19.00 • 19.30–21.30
Bordsbokning görs via bordsbokning@sodrateatern.com

Se midsommarmenyn här.