sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Plura till Mosebacke­terrassen 2018

Södra Teaterns rekordsommar på Mosebacketerrassen gästas av ingen mindre än Eldkvarnslegenden Plura Jonsson.

Med sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn har Plura Jonsson uppnått legendstatus på Sveriges musikscen. Under 2016 tog bandet en paus, men Plura fortsatte med sin egen kreativa process som resulterade i en vårturné runt om i Sverige. Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat”, som även åker på turné i vår.

Den 30 augusti ställer han sig, som så många gånger förr, på Mosebacketerrassens scen för en sensommarkonsert under bar himmel. Den här gången med nyskrivet material blandat med Eldkvarns gedigna låtkatalog.

Med sig tar han sitt “nya” band bestående av Axel Jonsson Stridbeck – kapellmästare, gitarr, körsång, Freja Drakenberg – slagverk, akustisk gitarr, körsång, Marcus Arborelius – klaviatur, körsång, Zackarias Ekelund – trummor, körsång och Jonatan Lundin – bas, körsång.

Biljettsläpp onsdag den 11 april, klockan 10.00 på sodrateatern.com.

Se sommarens konsertdatum här