sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Premiär för emo-klubb med Dolores Haze

Fredag den 22 februari är det premiär för Broken Hearts Club – Dolores Haze alldeles egna klubb på Södra Teatern där det festas som om det vore 2007.

En av Södra Teaterns nya klubbsatsningar i vår är Broken Hearts Club där det svenska punkrockbandet Dolores Haze med Groovy Nickz (Nicki S. Dar), Lucky Lollo (Lovina Isaksson) och Foxy Sagz (Saga West) styr hemmafest i Södra Teaterns vardagsrum Södra Bar en gång i månaden.

– MY FRIENDS SAY I SHOULD ACT MY AGE, BUT WHAT’S MY AGE AGAIN???! Välkomna till vår emo-klubb där vi festar som om det vore 2007, hälsar Dolores Haze.

Premiärkvällen gästar inga mindre än Stockholms coolaste och galnaste duo ShitKid (Åsa Söderqvist och Lina Molarin Ericsson). Omsusade av skandaler och skvaller kommer de till Södra Teatern och Broken Hearts Club för att bjuda på ett galet dj-set och kanske även ett litet smakprov från kommande skivan DETENTION.

Dolores Haze fortsätter festa på Södra Teatern den 22 mars, 19 april, 17 maj och 14 juni.