sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Premiärer, releasefester och fler timmar …

En ny, grym klubbsäsong på Södran väntar.

Som att det inte var nog med en helt ny klubb – CLICK – inte din basic singelfest, tar Södra Teatern ett till steg in i natten. Från och med fredag den 19 januari, har Södran öppet en timme till på helgen. Klubbarna stänger nu 03.00!

Här följer en bråkdel av alla kommande klubbar på Södran, klicka här för att se hela klubbkalendern.

Klubb Hymn presenterar: Norma & Naiivi
19 januari, Södra Bar

Musikmagasinet HYMN sparkar igång årets klubbar på Södra Teatern med Norma och Naiivi på scen. Efter konserten blir det ösigt indiedansgolv med Hymns skribenter i dj-båset.

Pop-up: Syntetisk Kärlek
19 januari, Kristallen

I en anda av “Boiler Room möter ditt eget vardagsrum” bjuder Syntetisk Kärlek in till stans mest intima och vibbiga golv i Kristallen! Tillsammans skapas magi till tonerna av Midland’s house och minimal, basdriven, melodisk techno och gör den här kvällen till en resa i dansens tecken.

FADE med Soraya Bay & Armani Maleh
20 januari, Mosebacke Etablissement

Med Soraya Bay och Armani Maleh i spetsen kommer FADE styra fest på Södra Teatern till tonerna av R’n’B, hiphop, och blandade guldklimpar ur deras samlingar.

Honeymilk Releasefest
2 februari, Södra Bar

Hymn, Södra Teatern och Honeymilk bjuder in till releasefest för nya albumet I Want You To Be Very Happy. Honeymilk spelar live och efter konserten blir det ösigt indiedansgolv med Hymns skribenter i dj-båset.

Smartphone-klubben
9 februari, Södra Bar

DJ’s Philip Hördegård och Alexander Hällzon med vänner bjuder in till ännu en omgång av populära Smartphone-klubben. All phones welcome – Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Blackberry, Siemens.

P2 Art’s Birthday Party
3 februari, hela huset & Kägelbanan

P2 Art’s Birthday Party – en av Sveriges största festivaler för elektronisk musik bjuder på artister, ljudkonstnärer och DJ:s från hela världen.
Festivalen anordnas i år för sista gången. Upplev födelsedagsfesten innan det är försent.

Yaheardme!
24 februari & 23 mars, Södra Bar

Sedan starten 2013 så har den Stockholmsbaserade kreativa rörelsen Yaheardme huserat runt på huvudstadens klubbar och barer. Förvänta er en kväll fylld med hiphop, future beats och en hel del baile funk.

Hip Hop Karaoke
10 februari & 16 mars, Södra Bar

Hip Hop Karaoke – klubben där vi rappar till våra favoritartister och dansar sönder Södra Bar – är tillbaka.
Vare sig du vill reppa din ort, ba leva life eller wow:a oss med ditt flow är du välkommen att joina!

Beckmansfest!
9 februari, Mosebacke Etablissement

Det är dags för Beckmans designhögskola att ta över Mosebacke Etablissement. Förutom disco, house och HITS bjuds det även på skvaller från andra så kallade ”konstskolor”.