sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

SATOR firar 30 år på Södra Teatern

"I medgång, motgång, uppgång & fall så har bandet nu funnits med oss i mer än helt obeskrivliga 30 år. "

Hösten för SATOR har varit ett enda långt födelsedagsfirande. I 30 “ljuva” år har Kent Norberg, Chips Kiesbye, Hans Gäfvert, Michael Solén och Heikki Kiviaho varit SATOR. Nu rundar de av födelsedagsfirandet med en stor fest på Kägelbanan den 1 december.

– I medgång, motgång, uppgång & fall har bandet nu funnits med oss i mer än helt obeskrivliga 30 år. Är inte det värt att fira så finns det nog inte så mycket som är värt att fira eller hur?, säger Chips Kiesbye.

Bandet själva har beskrivit 30-årskonserten som “greatest hits tillsammans med någon ny låt”, men framförallt ett sätt att fira sina trogna fans.

“Utan våra trogna fans hade vi aldrig funnits kvar efter alla dessa år och det skulle då inte finnas mycket till jubileum för oss att fira. ”30 years of being SATOR” blir vårt sätt att säga tack till våra fans och oss själva för de första 30 ljuva åren.” – Chips Kiesbye

Köp biljett