sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Sista b-day partyt, bortglömd musik & firande av nyfött material

Allt det och mer ger helgen på Södran!

Februari inleds med en grym klubbhelg, som börjar redan på torsdag när Sunkit drar igång en ny säsong på Södra Teatern! Grundarna Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson och Burt von Bolton lovar ännu mer udda och bortglömd populärmusik.

Fredag firas releasen av Honeymilk’s nya album “I Want You To Be Very Happy” i Södra Bar med livespelning och ösigt indiedansgolv levererat av Hymns eminenta skribenter i dj-båset.

SUNKIT | 1 FEBRUARI | SÖDRA BAR
Sunkit är klubben för musiken som inte riktigt fick vara med. Den som inte blev spelad på skoldansen. Den som gavs ut på eget bolag, men som ändå ingen köpte. Inte ens mamma. (Jo, kanske mamma.)

HYMN PRESENTERAR: HONEYMILK RELEASEFEST | 2 FEBRUARI | SÖDRA BAR
Varmt välkomna på releasefest! HYMN och Södra Teatern bjuder in till releasefest för Honeymilks nya album “I Want You To Be Very Happy”. Honeymilk spelar live och efter konserten blir det ösigt indiedansgolv med Hymns skribenter i dj-båset.

Läs mer om Honeymilk här!

EVELINA ÅSLIN & JBELA MELAKU | 2 FEBRUARI | MOSEBACKE ETABLISSEMENT
Evelina Åslin är, förutom en erfaren DJ, grundare till separatistiska plattformen Cherish Label som lyfter och släpper musik av kvinnliga och ickebinära artister. Jbela Melaku spelar musiken som får alla att älska livet. Biomedicinsk analytiker till vardags och när hon DJ’ar number 1 HYPE WOMAN och lyfter dansgolv med turnt hiphop och sexig r’n’b.

P2 ART’S BIRTHDAY PARTY | 3 FEBRUARI | HELA HUSET & KÄGELBANAN
P2 Art’s Birthday Party arrangeras för fjortonde året i rad och bjuder på både svenska och internationella artister, ljudkonstnärer och DJ:s inom den elektroniska genren. Kvällen presenteras av P3-profilerna Samir Yosufi och Pelle Moeldtillsammans med Helena Lopac, tidigare programledare för Elektroniskt i P2.

Årets upplaga av P2 Art’s Birthday Party blir den sista.
– P2 Art’s Birthday Party har varit en välbesökt och uppskattad festival som vi är enormt stolta över. Men nu är det dags för oss på P2 att möta publiken i nya former och sammanhang, och kanske skapa nya mötesplatser utanför storstäderna, säger Elle-Kari Höjeberg, kanalansvarig för P2.

Se årets artister här