sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Sju tips för en roligare höst

Våtmarksforskare, diagnoser, PK-elit och bluffmakare – vi garanterar att höstens humorprogram på Södra Teatern kommer att bjuda på skratt. Här är sju tips på föreställningar och stand up som gör din höst lite roligare.

1. PK-klubben med Cissi Wallin & Clara Henry

På PK-Klubben får du rättvisemärkt och batik-odlad humor från ”PK-eliten”.

Gäster den 11 oktober: Bianca & Tiffany KronlöfGisela ZeimeSofia Nordin

Gäster den 7 november: Petrina SolangeHampus HedströmJosefin Sonck

2. Under [är jag] bar

Det är dags att rikta strålkastarljuset mot könsorganet. Den 14 oktober reder våtmarksforskarna Mia Westin och Charlotte Lindmark ut hur vaginan mår i dagens samhälle. Fakta kommer att analyseras, anatomi redovisas, traditioner utmanas och hemliga rum avslöjas.

3. Din jävla fegis!

Din Jävla Fegis! med Johan Östling och Björn Ling svingar vilt bland den svenska fegheten och är en hyllning till livet och konsten att ta vara på det.
Allt kryddat med en stor portion värmländsk humor och musik. Upplev humor, på allvar, den 17 oktober!

4. James Veitch [GBR]

James Veitchs TED Talk från hösten 2015 om hur han bluffmejlade tillbaka till en bluffmejlare är den episod som snabbast nått 10 miljoner visningar.
Den brittiske komikern bluffar bluffmakare och bjuder på skratt den 15 oktober. Missa inte det!

5. Anders & Måns – Nu har vi väl trevligt?

Extraföreställning den 18 november, klockan 15.00! Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. I höst gör de vad de själva kallar en “självhjälpsshow i två akter” på Södra Teatern.

6. Daniel Sloss [GBR]: Now Tour

Den unge skotten har gjort sig känd för sin tajming, kvickhet och vassa skämt om både stort och smått med såväl respekt som respektlöshet och han räds inte kontroversiella ämnen.
Se honom på Stora Scen den 27 oktober!

7. Olof Wretling – Diagnoserna i mitt liv

Extraföreställning den 3 december! En av landets populäraste komiker och berättare Olof Wretling (Mammas nya killeKlungan) åker ut på turné med sin humoristiska och kritikerrosade berättarföreställning Diagnoserna i mitt liv.

Se Södrans program här