sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Snoppbilder ställs ut och strimlas

Youtube-profilerna Katja och Olivia är trötta på att få dickpics i inkorgen. Därför bjuder de nu in till utställningen Funeral of the Dickpic för att för evigt bli fria från alla obehagliga dickpic-upplevelser. Uppträder live gör BLENDA och Peg Parnevik.

“De flesta som fått en dickpic har varken bett om den eller velat ha den, så varför tror män att vi vill ha dessa bilder? Vi är så otroligt trötta på dessa ofrivilliga dickpics så därför välkomnar vi er till utställningen Funeral of the Dickpic“, säger Katja och Olivia.

Under två helger är alla välkomna att delta i utställningen på Södra Teatern. På plats finns en dator och skrivare där besökare kan skriva ut dickpics som de fått skickade till sig och fylla på utställningen.

Katja och Olivia tar med sig drygt 50 dickpics som de själva har fått i inkorgen. Kan man inte vara på plats går det att bidra ändå genom att skicka vidare sina “ofrivilliga” dickpics till Katja och Olivia via mejl och Instagram.

Sista dagen strimlas snoppbilderna – “så man för evigt blir fri från sina obehagliga dickpics-upplevelser”, säger Katja och Olivia.

På vernissagen (lördag 7 april) uppträder BLENDA live med bland annat låten Mama Mojo’s Club (dick pic song) och utställarna själva rundar av kvällen med klubb i Kristallen. Helgen efter gästas utställningen av Peg Parnevik (lördag 14 april).

Läs mer om utställningen här

Skicka dickpics till:
funeralofthedickpics@gmail.com eller katja_olivia & funeralofthedickpic (instagram)

FAKTA
Vad: Utställning Funeral of the Dickpic av Katja & Olivia
Var: Södra Teatern, Södra Bar (våning 3)
När:
Lördag 7 april (vernissage), 15.00 – 21.00
Söndag 8 april, 12.00 – 17.00
Lördag 14 april, 15.00 – 21.00
Söndag 15 april, (alla bilder förstörs) 12.00 – 17.00