sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Södra Teatern ❤ Kulturhuset Stadsteatern

Kulturhuset Stadsteatern flyttar in hos Södran.

År 2019 ska huset vid Sergels torg renoveras. Under byggtiden på 18 månader flyttar Kulturhuset Stadsteatern ut och öppnar på över tio platser runt om i stan. Södra Teatern är en av de platserna.

Dessutom har Lo Kauppis dramatisering av Märta Tikkanens kultroman Män kan inte våldtas urpremiär på Södra Teatern den 2 februari 2019. Produktionen, med 23 föreställningar i februari och mars, presenteras av Kulturhuset Stadsteatern i samarbete med Södra Teatern.

– Vi är stolta över att kunna inhysa Kulturhuset Stadsteatern under den här perioden och enormt glada över att välkomna Lo Kauppi tillbaka till Stora Scen, säger Fredrik Granberg, programchef på Södra Teatern.

Senast Lo Kauppi gästade Södra Teatern var med föreställningen Vita kränkta män 2013.

Det nyrenoverade Kulturhuset Stadsteatern kommer att öppna igen hösten 2020, vilket sammanfaller med att Stockholms stadsteater fyller 60 år.

köp biljett till Män kan inte våldtas