sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Södra Teatern förlänger samarbetet med Samhällsmatchen

Södra Teatern klev in som officiell partner till Samhällsmatchen förra året och väljer nu att förlänga samarbetet över 2020.

– Denna gemensamma resa har bara börjat och vi känner en enorm stolthet över att få vara en del av detta, säger Samuel Laulajainen, vd på Södra Teatern.

Abel Abraham, CSR manager på Hammarby Fotboll, om det fortsatta samarbetet:

– Vi är enormt glada över att Södra Teatern fortsättningsvis vill göra goda och bra saker tillsammans med oss. Södra Teatern har sedan dag ett valt att engagera sig i våra gemensamma initiativ på ett genuint sätt. Vi tror att detta bara är starten på ett långvarigt äktenskap.

– Att vi förlänger samarbetet med Samhällsmatchen är ett resultat av att vi tillsammans har startat en gemensam resa för ett bättre Söderort – en resa som bara börjat. Vi känner en enorm stolthet över att få vara en del av detta, säger Samuel Laulajainen, vd på Södra Teatern.

Om Samhällsmatchen

Samhällsmatchen är ramverket för Hammarby Fotbolls insatser i samhället och handlar mer om matchen utanför de kritade linjerna än vad som sker på fotbollsplanen. Genom Samhällsmatchen visar Hammarby Fotboll hur man som idrottsförening kan vara med och bidra med olika lösningar, med konkreta och mätbara insatser, inom olika samhällsutmaningar. Samhällsmatchen är ett långsiktigt och levande initiativ som kommer att utvecklas löpande för att svara upp mot aktuella utmaningar. Läs mer om Samhällsmatchen här.