sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Södra Teatern prisad för kommunikation

... och Årets Hållbara Kommunikatör är ...

Tisdagen den 25 september firade nätverket Hållbara Restauranger sitt femårsjubileum i Champagnebaren på Södra Teatern, och passade samtidigt på att dela ut flera priset till de restauranger som utmärkt sig inom nätverket under året.

Södra Teatern och Mosebacke Etablissement, som gick med i Hållbara Restauranger i oktober 2017, analyserade tillsammans med hållbarhetscoachen Amanda Hederén verksamheten, och personalen fick genomföra workshops och utbildningar. Restaurangen gick över till ekologiska viner och bytte till elektricitet som kommer från 100 procent förnybara energikällor, men slutade även servera sugrör i drinkarna, och köpa in värmeljus och snittblommor och numera pryder mer hållbara växter och sticklingar restaurangens bord. Från dag ett fick restaurangens gäster ta del av alla framsteg och funderingar huset gjorde, på sajten och i sociala medier.

Så. Med motiveringen 

Med små medel och stor vilja har restaurangen på kort tid lyckats bli en mer hållbar verksamhet – och dessutom fått med sig sina gäster på vägen. I nära samarbete med sin hållbarhetscoach har restaurangen Mosebacke Etablissement tagit hållbara beslut – som att sluta med sugrör, snittblommor och värmeljus – och kommunicerat det på ett lättsamt och lättförståeligt sätt.

kammar nu Södra Teatern och Mosebacke Etablissement hem titeln som Årets Hållbara Kommunikatör! Prisutdelningen livesändes via Facebook.

– Det är så kul att vara med i det här nätverket och bli inspirerad av alla andra duktiga medlemmar. Det här priset ger oss extra pepp att fortsätta resan mot en mer hållbar verksamhet, säger Karin Bernhardsson, tillförordnad PR- och marknadsansvarig vid Södra Teatern.

hållbar kärlek

#hållbarkärlek varar längst!