sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Södra Teatern skriver under #inteminröst

Södran ställer sig bakom Amnesty International Sveriges upprop.

Den 19 augusti i år publicerade Amnesty International Sverige ett öppet brev där man uppmanar svenska politiker att ta ansvar för hur den politiska debatten förs i vårt samhälle. Amnesty kräver att politikerna tar fajten mot fördomar, utmanar stereotyper och står upp mot diskriminering i alla dess former, då det politiska samtalet har tagit en ful vändning, det har förskjutits, det har förändrats.

Södra Teatern anser inte att människor ska benämnas som hot. Södra Teatern anser inte att grupper ska ställas mot varandra. Södra Teatern vet att vi kan bestämma vilket samhälle vi vill leva genom att rösta i landstings-, kommunal- och riksdagsvalet den 9 september.

Södra Teatern ställer sig helhjärtat bakom Amnesty International Sveriges upprop och säger att retorik som värderar människor efter etnicitet, hudfärg eller religion inte får vår röst.

Säg ifrån du också! #inteminröst

skriv under här