sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Södrans nya klubbdirektörer: “Nu ska vi skapa magi”

Gago Cuk och Max Lindevall vill inte avslöja för mycket, men lovar feta bokningar och en spännande klubbhöst väntar.

“Det känns helt fantastiskt att börja på Södra Teatern. Vi kunde inte ha bett om ett bättre läge, lokaler och personal att jobba med. För varje dag som går hämtar vi mer och mer inspiration. Det är få ställen i stan som har så mycket potential som Södran, och vi ser fram emot att maxa det.”.

Det säger Södra Teaterns nya klubbdirektörsduo Gago Cuk och Max Lindevall till Nöjesguidens klubbredaktör Peyvand Ahmedi.

Gago Cuk tog över klubbrodret redan i augusti, och nu får han alltså uppbackning av ytterligare en klubbdirektör i vännen och gamla Berns-kollegan Max Lindevall.

De beskriver sig själva som extremt passionerade – på gränsen till för passionerade – och olika, men har “sjukt kul tillsammans”.

“Vi är olika, men har så sjukt kul och delar många visioner. Såklart har det hänt att vår passion och våra olikheter har gjort att vi hamnat i klinch, oftast (läs alltid) över någon skitgrej som inte har någon betydelse. Det blir ju lätt så när man jobbar så tight och intensivt tillsammans – men i slutändan vet vi att det är det som gör att vi kan skapa så grymma upplevelser.”, säger de till Nöjesguiden.

Vad som väntar på Södrans klubbar vill de inte avslöja, men vi ser fram emot en spännande höst, med många överraskningar och välkomnar Gago och Max med öppna armar.

“Nu ska vi skapa magi tillsammans med våra fantastiska kreatörer och krigare i hela Södrans gigantiska hus.”

Läs hela intervjun med Gago Cuk och Max Lindevall här.

Foto: Nöjesguiden / Martin Henningsson