Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Soulkungen Kaah firar 20 år och raptrion JUSTD relalalaxar på Mosebacketerrassen

Södra Teaterns rekordsommar på Mosebacketerrassen 2018 närmar sig. Nu är det klart att Kaah, som firar 20 år sedan debutalbumet Kaahlender, gästar den 19 augusti. Och den 29 augusti äntrar de tre gringosarna i JUSTD scenen med en uppsjö prominenta gäster.

När debutalbumet Kaahlender släpptes våren 1998 kröntes Kaah till Sveriges nya soulkung. Med sitt unika sound stakade han ut vägen för den svenska soulens framtid och gav den en identitet på egna ben. Med nysläppta singeln Visst har vi väl försökt nu? och miniturnépremiären den 25 april på Kulturhuset Stadsteatern drog han igång jubileumsåret.

Den 19 augusti intar soulkungen Mosebacketerrassen för en sommarkonsert under bar himmel och följer upp med efterlängtat albumsläpp i höst.

Kaah på Mosebacketerrassen 19/8 – biljettsläpp fredag den 27 april, klockan 10.00.

Innan augusti är över äntrar de tre gringosarna Peddapedd, Doktor C och Gurra G i JUSTD Mosebacketerrassen. Med sig tar de en uppsjö prominenta gäster från åren som gått och lyfter scenen med en katalog av hiphop-hits som sträcker över fyra decennier.

JUSTD på Mosebacketerrassen 29/8 – biljettsläpp fredag den 27 april, klockan 10.00.

Se sommarens konsertdatum här